Zonnepanelen installatie


 


Uw zonnepanelen onze installatie

Overweegt u zonnepanelen in Berghem of omstreken te laten plaatsen? Hoogtijd om een gratis offerte aan te vragen bij Solar Base Zonnepanelen, een installateur van zonnepanelen die elke opdracht tot in de perfectie uitvoert.
Als zonnepanelen installatiebedrijf voor Berghem en omgeving zorgen we ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond. Door middel van puur vakmanschap, enthousiasme en veel toewijding voor ons beroep krijgen we dat voor elkaar. Daarnaast gebruiken we altijd de modernste technieken en materialen.

 
Heldere afspraken en planning

Het hele project, van offerte tot factuur, staat in het teken van heldere afspraken. En een planning waarin rekening wordt gehouden met alle werkzaamheden. Dat alles voor een zeer scherpe en eerlijke prijs. U krijgt een prachtig resultaat, tegelijkertijd bespaart u ook op de kosten.

Garantie & zekerheid

U heeft standaard uitgebreide fabrieksgarantie op alle geleverde zonnepanelen en materialen. Tevens heeft u bij Solar Base Zonnepanelen de zekerheid dat alle montage werkzaamheden volgens de laatste westelijke eisen en vakbekwaamheid wordt uitgevoerd.

Heeft u interesse in de aanschaf of installatie van een zonnepanelensysteem? Vraag dan nu vrijblijvend uw offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27472838


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur