Solar Base


 


Erkend zonnepanelen installateur

Zonnepanelen moeten worden geïnstalleerd door de professionals van Solar Base Zonnepanelen. Als erkend installateur van zonnepanelen begeleidt Solar Base Zonnepanelen u in het proces. Het aantal panelen dat nodig is voor een optimaal rendement is namelijk van veel factoren afhankelijk.
Ontdek bijvoorbeeld het verwachte stroomverbruik van uw huis of bedrijf. Bereken vervolgens de grootte van het zonnepanelensysteem. Bepaal natuurlijk de beste positie van het zonnepaneel, en de graden ten opzichte van de zon. Het hangt af van de oriëntatie van het gebouw en de helling van het dak.
Met al deze informatie gaan de zonnepaneleninstallateurs van Solar Base Zonnepanelen aan de slag om u een offerte op maat te doen. Zo weet u precies hoeveel uw investering waard is en wat voor rendement u op de lange termijn uit uw investering haalt.

 
Ook verkoop & installatie

Door de populariteit van zonnepanelen neemt het aantal installateurs in een alarmerend tempo toe. Helaas zijn er ook veel onbetrouwbare installateurs van zonnepanelen, die vooral willen profiteren van de groeiende populariteit.

Het zou natuurlijk zonde zijn om te investeren in zonnepanelen die niet optimaal renderen en een beduidend kortere levensduur hebben. Solar Base Zonnepanelen heeft ervaring met het plaatsen van panelen volgens de hoogste kwaliteitsrichtlijnen.

Als erkend zonnepanelen installateur in Berghem beschikken wij over de juiste knowhow. Wij adviseren u bij de aankoop, berekenen de maat van het systeem naar uw wensen, voeren de installatie en aansluitingen van A tot Z uit. Uiteraard nemen wij ook daarna al uw vragen uit handen en grijpen in als er problemen zijn met het zonnestelsel. Zelfs de bestelling en levering van materialen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten

Storing een van onze zonnepanelen?

Wij staan ​​24/7 voor u klaar! Bel dan 06-27472838 We kunnen zo snel mogelijk een oplossing vinden.
Uiteraard worden zonnepanelen blootgesteld aan alle weersomstandigheden en kunnen bladversplintering en mosvorming een verwoestend effect hebben op de efficiëntie van het systeem. Daarom wordt jaarlijks onderhoud van het paneel aanbevolen. Laat het onderhoud aan ons over! Wij beschikken over de juiste apparatuur om veilig op uw dak te werken. We hebben ook de producten die u nodig heeft om uw panelen professioneel te reinigen, zodat u uw bedrijfsresultaten kunt maximaliseren.

Heeft u interesse in de aanschaf of installatie van een zonnepanelensysteem? Vraag dan nu vrijblijvend uw offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27472838


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur